Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Neos

Vector®HE – Висока ефективност – е идната генерација ладилни системи за полуприколки. Агрегатите се комбинација од докажани технологии, како што е целосната електричност на E-Drive технологијата, со нови додатоци специјално изработени за подобрување на ефективноста и перформансите. Корисниците ќе уживаат во придобивките од намалената потрошувачка на гориво, дури до 30%, намалена тежина до 10% и намалена бучава за 3dB(A).

Xarios

Vector®HE – Висока ефективност – е идната генерација ладилни системи за полуприколки. Агрегатите се комбинација од докажани технологии, како што е целосната електричност на E-Drive технологијата, со нови додатоци специјално изработени за подобрување на ефективноста и перформансите. Корисниците ќе уживаат во придобивките од намалената потрошувачка на гориво, дури до 30%, намалена тежина до 10% и намалена бучава за 3dB(A).

Citimax

Процесот на ладење е постојано под контрола. Производите чувствителни на температура мора да се испорачаат во идеална состојба. Потребна им е стабилна средина за време на транспортот со контролирана температура и способност да се одржува процесот на ладење. Асортиманот на Citimax Ви овозможува безбедно да доставувате свежи и замрзнати производи благодарение на моќноста на ладењето, високиот капацитет (до 58 m3) и поради тоа што одговара за секоја големина на бокс.

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто Мани ДООЕЛ

Контакт

Локација