Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Neos 200

 

 

 

 

 

 

 

 

Во склад со своето време, асортиманот на ладилници Neos се проширува и се прилагодува на денешните предизвици на градска испорака со Neos HE – High Efficiency, нудејќи решенија на електричен погон за возила до 12 m3. Со два концепта за инсталација, Neos може да се интегрира во возилото или да се постави надворешно и е разновиден и сигурен избор за клиентите кои работат во градовите кои бараат доверливост, одржливост и удобност на возачот.

 

 

 

 • Постојан капацитет за ладење
 • Целосно електрична единица
 • Подобрена потрошувачка на електрична енергија
 • Висока сигурност
 • Висока флексибилност
 • Еколошки одржлив
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)1 510
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)550
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)1 560
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)570
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1125
 • Тежина
75 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација