Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Xarios 350

Опсегот XARIOS е единица за ладење со директен погон што демонстрира уникатна разноврсност за комбиња и камиони. Неговиот дизајн овозможува транспортирање на свежи и замрзнати производи, во единечни или мулти-температурни апликации, во возила со волумен од кутија од 8 до 45м3 и е достапен само во патни или во патни и стенд-бај верзии.

Одликувајќи се со ладење R404A, XARIOS нуди голем спектар на капацитети кои покриваат температури од -20 ° C до + 30 ° C. Поддржано од широка форма на ултразлични испарувачи, вклучувајќи го вертикалниот испарувач MXV 850, мулти-температурните конфигурации се широко достапни за испораки со повеќе производи.

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнително вчитување
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напредниот електронски контролер.
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MXS 1100
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)3 730
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)2 080
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm 0°C (W)2 845
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm -20°C (W)1 400
Капацитет на ладање на струја (W)2 510
Капацитет на ладање на струја (W)1 170
  • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)3 100
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1 470
  • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја84 kg
Испарувач MXL 110029 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација