Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Supra 1050

Проширен со три модели со висок капацитет, опсегот Supra е достапен до 12 000 W. Новите вентилатори го зголемуваат протокот на воздух за 24% за брзо закрепнување на температурата и подобро управување со воздухот. Употребата на кондензатор од 7 мм и помал компресор ја подобрува ефикасноста на единиците благодарение на намалената потрошувачка на гориво по испорачан вати.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
  • Ладилен капацитет
   (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
  Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)9 100
  Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)5 600
  Капацитет на ладање на струја 0°C (W)7 800
  Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 000
  • Капацитет на греење
  Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)3 520
  Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)2 530
  • Проток на воздух
   (Работа со голема брзина на моторот)
  (AMCA 21085)3 350 m3/hr
  • Тежина
   (Вклучувајќи батерија)
  S верзија (Стандардна))617 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретсет станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација