Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Supra 850

 

 

 

 

Работејќи стотици илјади работни часови, Supra 850 демонстрира стабилен дизајн и за естетика (силен композитен материјал) и компоненти (лесен почеток) за да го продолжи работниот век на единицата и да го намали времето на застој. Времето за одржување е исто така оптимизирано благодарение на лесната пристапност. 

 

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)7 800
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)4 900
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)6 450
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)4 240
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)3 360
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)1 765
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr2 500
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
S верзија (Стандардна)461 kg
T верзија (Низок шум)464 kg
X верзија (тивок) 466 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација