Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

24/7 Сервисна поддршка

Навремено сервисирање

Широка сервисна мрежа

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ.

Мани ДООЕЛ е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина...

Pulsor

carrier-pulsor-300-front copy

 Постојано ладење во текот на денот – одржувањето на постојано ладење во текот на вашиот интензивен распоред за испорака е секојдневен предизвик. При изборот на единица за ладење, треба да бидете сигурни дека таа ќе ви помогне да ја испорачате стоката до клиентите во совршена состојба, секој пат.

Supra

carrier-supra-1250-side

 Решение за сите Ваши дистрибутивни потреби – дизајнирана за дистрибуција во урбана средина со повеќеотворања на врати.
Може да се потпрете на високите перформанси на гамата Supra® за да ги задоволите потребите на вашата предизвикувачка работа.

Vector HE 19

carrier-vector-he19

Vector®HE – Висока ефективност – е идната генерација ладилни системи за полуприколки. Агрегатите се комбинација од докажани технологии, како што е целосната електричност на E-Drive технологијата, со нови додатоци специјално изработени за подобрување на ефективноста и перформансите.

Видливост и контрола со DataCOLD и Lynx.

Ние ќе ви помогнеме во изборот

Локатор на сервисен центар

Со над 600 локации низ Европа, Блискиот Исток, Африка и Русија, Carrier Transicold им нуди на клиентите најголемата мрежа за сервисирање на камиони-ладилници и приколки.

Најдете го најблискиот сервисен центар користејќи ја интерактивната мапа.

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација