Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Xarious 8

 

 

 

 

 

 

 

Најмоќната единица за директно возење Carrier Transicold направена досега.
Доставувањето свежа и замрзната стока од „фармадовилушка“ е сложен процес. Имајќи ја вистинската и најдобрата опрема за справување со вашите потреби ќе биде клучен фактор за вашиот успех. Нашата палета на Xarios сега е оптимизирана за да ви помогне да се справите со вашите предизвици. Секоја единица е дизајнирана да ги максимизира перформансите на вашиот ладен ланец додека одговара на најдоброто од вашите потреби.

 • Нова естетика
 • Многу високи капацитети за ладење *
 • Многу високи перформанси за греење *
 • Точна контрола на температурата
 • Висока разновидност
 • Еколошки
 • Компактна и мала тежина
 • Оптимизиран достапен волумен на кутијата
 • Оптимизиран проток на воздух
 • Ниски оперативни трошоци
 • Xarios 8 е најмоќната единица во опсегот на Xarios.

Технички Карактеристики

 • Ладилен капацитет (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
MXL 1100
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W) 7 990
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W) 4 200
Капацитет на пат при 1000 вртежи во минута 0°C (W) 5 400
Капацитет на пат при 1000 вртежи во минута -20°C (W) 3 190
Капацитет на струја на -400V/3/50 Hz 0° (W) 6 170
Капацитет на струја на -400V/3/50 Hz -20° (W) 3 190

 
 • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W) 5 300
 • Проток на воздух (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr 2 488
 • Тежина
Дизел 206kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација