Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Xarios 300

 

Ладилниот уред XARIOS е единица за ладење со директен погон што демонстрира уникатна разноврсност за комбиња и камиони. Неговиот дизајн овозможува транспортирање на свежи и замрзнати производи, во единечни или мулти-температурни апликации, во возила со волумен од 8 до 45м3 и е достапен само во дизел или во дизел и stand by верзии.

Одликувајќи се со ладење R404A, XARIOS нуди голем спектар на капацитети кои покриваат температури од -20 ° C до + 30 ° C. Поддржано од широка форма на ултратенки испарувачи, вклучувајќи го вертикалниот испарувач MXV 850, мулти-температурните конфигурации се широко достапни за испораки со повеќе производи.

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнителена стока во возилото
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напреден електронски контролер
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MXV850MXS850
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm 0°C (W)2 8603 060
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm -20°C (W)1 6501 690
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm 0°C (W)2 2402 440
Капацитет на ладење на дизел rpm -20°C (W)1 1501 300
Капацитет на ладање на струја (W)1 8201 940
Капацитет на ладање на струја (W)890760
  • Капацитет на греење
 MXV 850MXS 850
Систем за греење 18°C/-18°C (W)2 8002 800
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
 MXV 850MXS 850
(AMCA 21085) m3/hr750800
  • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја66 kg
Испарувач  MXV 85017 kg
Испарувач  MXS 85019 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација