Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Neos100

 

Водено од алтернаторот, опсегот за ладење NEOS комбинира постојано ладење и греење за возила до 6 m3 со флексибилна инсталација. Достапно во 2 верзии, Slim & Split, тој е разноврсен и сигурен избор за клиенти кои сакаат сигурност на робата и удобност на возачот.

 • Наменет за практичност
 • Зачувување на ладниот ланец
 • Прво за безбедност и животна средина
 • Интегрирани за ефикасност
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)1 210
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)470
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)1 190
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)470
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr570
 • Тежина
63 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација