Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Vector 1550

 

 

 

 

 

 

 

Единицата Vector 1550 комбинира ефикасна патентирана технологија Е-погон со економизатор. Подготвено е да се справи со широк спектар на логистички предизвици со ниска цена на сопственост и избалансиран капацитет од 14 700 W. 

 

Единицата Vector 1550 е опремена со патентирана технологија Е-погон. Користејќи го засилувањето на капацитетот на економизаторот, херметичкиот компресор е намален и овозможува намалување на големината на моторот. 

 • Заштита на товар 
 • Максимизирање на времето 
 • Обезбедување одржливост
 • Разноврсност
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина 0°C (W)14 800
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина -20°C (W)8 200
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина 0°C (W)11 830
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина -20°C (W)6 850
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)12 800
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)7 100
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел со голема брзина 18°C/-18°C (W)8 800
Систем на греење на дизел со мала брзина 18°C/-18°C (W)5 000
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)5 000
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/h5 700
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
S верзија (Стандардна)725 кг 
T верзија (низок шум)731 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретсет станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација