Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Xarious 6

 

 

 

 

 

Палетата Xarios® е единица за ладење со директен погон што покажува единствена разновидност за комбиња и камиони.

Доставувањето свежа и замрзната стока од „фармадовилушка“ е сложен процес. Имајќи ја вистинската и најдобрата опрема за справување со вашите потреби ќе биде клучен фактор за вашиот успех. Нашата палета на Xarios сега е потрошена за да ви помогне да се справите со вашите предизвици. Секоја единица е дизајнирана да ги максимизира перформансите на вашиот ладен ланец додека одговара на најдоброто од вашите потреби.

 • Нова естетика
 • Високи капацитети за ладење
 • Високи перформанси за греење
 • Точна контрола на температурата
 • Висока разновидност
 • Еколошки
 • Компактна и мала тежина
 • Оптимизиран достапен волумен на кутијата
 • Оптимизиран проток на воздух
 • Ниски трошоци за работа

Технички Карактеристики

 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
  MXL 1100
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W) 5310
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W) 2700


 • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W) 3950
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr 2190
 • Тежина
Дизел 188kg
   

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација