Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Xarios 200

Балансирајќи ги перформансите и цената на работењето, палетата XARIOS нуди едноставна и брза инсталација, испарувачи со мала тежина за да се оптимизира просторот на оптоварување и подобрена пристапност за намалено време на одржување.

За да се ограничи влијанието врз заедницата и да се подобри удобноста на возачот, уредите XARIOS покажуваат ниско ниво на бучава и лесно управување на уредот од кабината на возачот.

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнителена стока во возилото
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напреден електронски контролер
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MXV 850MXS 850
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)2 4002 415
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)1 3601 470
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm 0°C (W)1 8201 440
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm -20°C (W)930980
Капацитет на ладање на струја  (W)1 2801 300
Капацитет на ладање на струја  (W)620580
  • Капацитет на греење
 MXV 850MXS 850
Систем за греење 18°C/-18°C (W)2 2002 200
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
 MXV 850MXS 850
(AMCA 21085) m3/hr730770
  • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја53 kg
Испарувач  MXV 85017 kg
Испарувач MXS 85019 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација