Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Supra 1250

Проширен со три модели со висок капацитет, опсегот на Supra е достапен до 12 000 вати.

Новите вентилатори го зголемуваат протокот на воздух за 24% за брзо враќање на температурата и подобрено управување со воздухот.

Употребата на кондензаторот од 7 mm и помалиот компресор ја подобруваат ефикасноста на единиците благодарение на помалата потрошувачка на гориво по испорачан вати.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)10 200
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)6 200
Дизел режим PIEK 0°C (W)8 300
Дизел режим PIEK -20°C (W)5 200
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)9 800
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 850
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 120
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)2 350
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr3 350

Тежина
(Вклучувајќи батерија)

City верзија644 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретсет станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација