Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

SUPRA

Гамата Supra® се одликува со брзо спуштање на температуарта и нејзина точна контрола во сите точки на боксот. За таа цел, постои широк асортиман на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независно од брзината на моторот. Некои агрегати од оваа гама се достапни во мулти-температурен режим и овозможуваат сигурна заштита на стоките што се превезуваат во сите модели на камиони.

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација