Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Supra 550

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на вратипотпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA во вашата предизвикувачка 

операција.
Зградувајќи стотици илјади работни часови, СУПРА демонстрира стабилен дизајн и за естетика 

(силен композитен материјал) и компоненти (лесен почетокза да го продолжи работниот век на единицата и да го намали времето на застојВремето за одржување е исто така оптимизирано благодарение на лесната пристапност.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 455
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 165
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)4 670
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)2 770
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)1 940
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)1 205
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr2 150

Тежина
(Вклучувајќи батерија)

S верзија (Standard)391 kg
T верзија (Low noise)394 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација