Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Supra 750

Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независен од брзината на моторот. Достапно во повеќе температури низ целиот опсег, SUPRA нуди засилена заштита на оптоварување за сите апликации за камиони.

Зградувајќи стотици илјади работни часови, Supra демонстрира стабилен дизајн и за естетика (силен композитен материјал) и компоненти (лесен почеток) за да го продолжи работниот век на единицата и да го намали времето на застој. Времето за одржување е исто така оптимизирано благодарение на лесната пристапност. 

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)6 780
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 750
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 920
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 120
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)2 170
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)1 205
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085)2 140 m3/hr
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
S верзија (Стандардна)429 kg
T верзија (низок шум)432 kg
X верзија (тивка)437 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација