Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

VECTOR

Vector®HE – Висока ефективност – е идната генерација ладилни системи за полуприколки. Агрегатите се комбинација од докажани технологии, како што е целосната електричност на E-Drive технологијата, со нови додатоци специјално изработени за подобрување на ефективноста и перформансите. Корисниците ќе уживаат во придобивките од намалената потрошувачка на гориво, дури до 30%, намалена тежина до 10% и намалена бучава за 3dB(A).

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација