Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Vector S15

 

 

 

 

 

Единицата Vector S 15 е паметно, едноставно и прилагодено решение за приколки, погодно за долги патувања, како и за регионални испораки. Неговата полуелектрична архитектура ќе ви овозможи да го поедноставите вашето одржување додека патувате каде било со неговиот мотор во согласност со фаза V.

Предности:


 • Висок капацитет за ладење
 • Кафена боја со малку гориво
 • Стандарди на фаза V* за дизел мотори
 • Брзо намалување на температурата
 • Едноставен за употреба и одржување
 • Најлесна тежина во сегментот
 • *Регулатива на ЕУ за непатни мобилни машини (NRMM) EU/2016/1628
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)15 000
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)8 100
Капацитет на електричен држач за 0°C8 500
Капацитет на електричен држач за -20°C7 400
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел +12°C/-12°C (W)7 300
  
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr5 210
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
Вклучувајќи ја батерија707 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација