Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Vector HE19 Mono

 

 

 

 

 

 

Vector® HE19 Mono – Висока ефикасност – е следната генерација на систем за приколки со контролирана температура. Единицата комбинира искусна технологија, како целосно електричната архитектура на E-Drive, со нови додатоци дизајнирани значително да ги подобрат перформансите и ефикасноста.

 

Предности:

 

 • Значително помала потрошувачка на гориво
 • Импресивно намалување на бучавата
 • Имплементација на нов APX систем за контрола
 • Единечен, ултра-ефикасен вентилатор за испарување
 • Намалете ги оперативните трошоци
 • Тежината е подобрена (-10%)
 • Достапен во мултитемпературен и PIEK сертифициран
 • Компатибилен со технологијата без мотор
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)7 650
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)9 800
Капацитет на електричен држач за 0°C (W)14880 
Капацитет на електричен држач за -20°C (W)8690
 • Капацитет на греење
Дизел со голема брзина 18°C/-18°C (W)9000
Во мирување 18°C/-18°C (W)9000
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr5545
 • Тежина

(Вклучувајќи батерија)800 кг
S верзија не е достапна
  

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација