Neos 200

Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Neos 200

 

 

 

 

 

 

 

 

Во склад со своето време, асортиманот на ладилници Neos се проширува и се прилагодува на денешните предизвици на градска испорака со Neos HE – High Efficiency, нудејќи решенија на електричен погон за возила до 12 m3. Со два концепта за инсталација, Neos може да се интегрира во возилото или да се постави надворешно и е разновиден и сигурен избор за клиентите кои работат во градовите кои бараат доверливост, одржливост и удобност на возачот.

 

 

 

 • Постојан капацитет за ладење
 • Целосно електрична единица
 • Подобрена потрошувачка на електрична енергија
 • Висока сигурност
 • Висока флексибилност
 • Еколошки одржлив
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)1 510
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)550
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)1 560
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)570
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1125
 • Тежина
75 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација

Eco Drive

Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

ECO DRIVE

 

 

 

 

 

Заштедете гориво и тежина со ECO-DRIVE.

ECO-DRIVE е моќен модул, кој е поставен на страната на шасијата на камионот. 400V / 3 / 50Hz се испорачува и постојано е достапен. Оваа пумпа е поврзана со моторот на камионот преку PTO (стартување на електрична енергија). Хидрауличниот систем вози генератор сместен во модулот за напојување и доставува константен 400V / 3 / 50Hz.
Контролата е интегрирана во хидрауличниот систем, наречен X-Flow. Овој иновативен систем работи независно од брзината на моторот на камионот и гарантира дека е достапен 100% капацитет. Системот комуницира со CAN врска на камионот.

 • 100% капацитет од брзината на мирување на моторот на камионот благодарение на функцијата X-Flow.
 • Заштедува време (при извршување на контењерски транспорт).
 • Значителна заштеда на гориво (2 до 4 литри на час).
 • Достапност на електрична енергија за други апликации заради постојано напојување 400V / 3 / 50Hz.
 • Без шумен мотор.
 • Ниските емисии на моќност се создаваат од моторот на камионот (Еуро 6).
 • Потребно е ограничено одржување.
 • Тивка работа дури и со 100% капацитет.
 • Тежина од 175 кг за целосен систем.
Модел2530354045
Вати400 / 460 Volt
Струја  (макс.)30 A35 A40 A50 A50 A
Излез (макс.)25 kVA30 kVA35 kVA40 kVA45 kVA
Фреквенција50 / 60 Hz
Димензии (HxWxD)60x50x80 cm60x50x80 cm60x50x80 cm70x50x80 cm70x50x80 cm
Тежина (kg)160160170240240

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…