Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

ECO DRIVE

 

 

 

 

 

Заштедете гориво и тежина со ECO-DRIVE.

ECO-DRIVE е моќен модул, кој е поставен на страната на шасијата на камионот. 400V / 3 / 50Hz се испорачува и постојано е достапен. Оваа пумпа е поврзана со моторот на камионот преку PTO (стартување на електрична енергија). Хидрауличниот систем вози генератор сместен во модулот за напојување и доставува константен 400V / 3 / 50Hz.
Контролата е интегрирана во хидрауличниот систем, наречен X-Flow. Овој иновативен систем работи независно од брзината на моторот на камионот и гарантира дека е достапен 100% капацитет. Системот комуницира со CAN врска на камионот.

  • 100% капацитет од брзината на мирување на моторот на камионот благодарение на функцијата X-Flow.
  • Заштедува време (при извршување на контењерски транспорт).
  • Значителна заштеда на гориво (2 до 4 литри на час).
  • Достапност на електрична енергија за други апликации заради постојано напојување 400V / 3 / 50Hz.
  • Без шумен мотор.
  • Ниските емисии на моќност се создаваат од моторот на камионот (Еуро 6).
  • Потребно е ограничено одржување.
  • Тивка работа дури и со 100% капацитет.
  • Тежина од 175 кг за целосен систем.
Модел2530354045
Вати400 / 460 Volt
Струја  (макс.)30 A35 A40 A50 A50 A
Излез (макс.)25 kVA30 kVA35 kVA40 kVA45 kVA
Фреквенција50 / 60 Hz
Димензии (HxWxD)60x50x80 cm60x50x80 cm60x50x80 cm70x50x80 cm70x50x80 cm
Тежина (kg)160160170240240

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…