Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

DataCOLD

Држејќи тренд со современите трендови каде што се става посебен акцент на здравјето и безбедноста на луѓето, транспортната температура посебно на осетливите производи е многу важен сегмент во тек на транспортното ладење. Палетата на производи DataCOLD содржи 2 апарати за бележење на температура. Додека моделот DataCold 300 служи како основен модел за добивање на информации од своите сензори за температура, моделот DataCOLD 600 ги надминува стандардите и овозможува повеќе влезни записи и уникатни комуникациски карактеристики.

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација