Климент Охридски 105

Струмица

+389 078 479 610

Закажете сервис

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 Саб: 08:00 - 15:00

Ве очекуваме

Lynx

Отворениот екосистем на Lynx Fleet интелигентно ги следи поврзаните системи за ладење од каде било во светот, обезбедувајќи витални информации за производителите, возачите, транспортните менаџери и трговците на мало за производите што се транспортираат и возилата што ги транспортираат.

Дигиталниот систем обезбедува пристап до услугата во живо за секоја поврзана ладилна единица, помагајќи да се помогнат процедурите за управување со возниот парк и да се обезбеди минимално нарушување преку застојот на возилото. Може да се приспособи за да ги задоволи потребите на клиентите и ќе продолжи да се развива.

Новиот софтвер Lynx Fleet им нуди на операторите пристап 24/7 до мноштво вредни податоци за нивните системи за ладење, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на напредно далечинско следење на температурата, способност за двонасочно оперативно управување и контрола, детални извештаи за услуги и користење, гео-оградување, оперативни аларми.

Контролира
Собира податоци од флотата на поврзани корисни членови

Предупредува
Активира известувања врз основа на рачни и паметни прагови

Предвидува
Овозможува проактивен пристап за да се спречи трошење на производите

Оптимизира
Ја подобрува ефикасноста на флотата за зголемена рентабилност

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и Pharma сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација