Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Zephyr 30S

 

 

 

 

 

ZEPHYR 30S е единицата за ладење со директен погон со R134a специјално дизајнирана за транспорт на свежи или замрзнати производи во возила со средна испорака со волумен до 23 m³.
ZEPHYR 30S е единица со завидна репутација формирана преку повеќегодишна сигурност и перформанси на пазарот, избрана за “bestseller” во светот на ладилниот транспорт.

 • Докажани перформанси за супериорна заштита на робата
 • Избор на покрив или кубен испарувач зависно од апликацијата
 • Контролата на микропроцесорот и командата во кабината го олеснуваат работењето и сигурноста
 • Брза инсталација и лесно сервисирање придонесуваат за намалена цена на животниот век на ладилниот уред.
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 Cubic EvapRoof Evap
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)2 7303 060
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)1 2801 525
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm 0°C (W)1 9101 975
Капацитет на ладење на дизел 1000rpm -20°C (W)785930
Капацитет на ладење на струја (W)1 9301 990
Капацитет на ладање на струја (W)780850
 • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)1 2501 300
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr8601060
 • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја76 kg
Испарувач Cubic24 kg
Испарувач Roof23 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…