Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Xarious 600 MT

 

 

 

 

 

 

 

Балансирајќи ги перформансите и цената на работењето, палетата на ладилни уред XARIOS нуди едноставна и брза инсталација, испарувачи со мала тежина за да се оптимизира просторот на оптоварување и подобрена пристапност за намалено време на одржување.

За да се ограничи влијанието врз заедницата и да се подобри удобноста на возачот, ладилниот уред XARIOS 600 МТ покажува ниско ниво на бучава.

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнително вчитување
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напредниот електронски контролер.
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MXL 1100MXS 850MXS 600MXV 850
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)4 6353 4652 8603 435
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)2 5902 1051 5902 030
Капацитет на ладање на струја (W)3 6102 8902 3551 465
Капацитет на ладање на струја (W)1 7001 5001 2502 890
  • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)3 100
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1 560800700855
  • Тежина
Дизел89 kg
Ладилен Уред на Дизел и струја155 kg
Испарувач MXL110029 kg
Испарувач MXS 85019 kg
Испарувач MXS 60015 kg
Испарувач MXV 85017 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…