Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Xarious 350 MT

 

 

 

 

Ладилниот уред XARIOS 350 МТ  е единица за ладење со директен погон што демонстрира уникатна разноврсност за комбиња и камиони. Неговиот дизајн овозможува транспортирање на свежи и замрзнати производи, во единечни или мулти-температурни апликации, во возила со волумен од 8 до 45м3.
Одликувајќи се со ладење R404A, XARIOS нуди голем спектар на капацитети кои покриваат температури од -20 ° C до + 30 ° C. 

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнително вчитување
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напредниот електронски контролер.
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MXS 850MXS 600MXV 850
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm 0°C (W)3 0002 2902 769
Капацитет на ладење на дизел 2400rpm -20°C (W)1 7301 3901 550
Капацитет на ладање на струја (W)1 8601 6101 570
Капацитет на ладање на струја (W)910730740
  • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)3 100
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr820730750
  • Тежина
Дизел42 kg
Ладилен Уред на Дизел и струја85 kg
Испарувач MXS 85019 kg
Испарувач MXS 60015 kg
Испарувач MXV 85017 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…