Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Xarious 150

 

 

 

 

Опсегот XARIOS е единица за ладење со директен погон што демонстрира уникатна разноврсност за комбиња и камиони. Неговиот дизајн овозможува транспортирање на свежи и замрзнати производи, во единечни или мулти-температурни апликации, во возила со волумен од 8 до 45м3 и е достапен само во дизел или во дизел и standby верзии.
Одликувајќи се со ладење R404A, XARIOS нуди голем спектар на капацитети кои покриваат температури од -20 ° C до + 30 ° C. Поддржано од широка форма на ултратенки испарувачи, вклучувајќи го вертикалниот испарувач MXV 850, мулти-температурните конфигурации се широко достапни за испораки со повеќе производи.

  • Екстра рамен испарувач за да се овозможи дополнителена стока во возилото
  • Висока сигурност и подолг век на траење на производот заради вентилаторите без четки и напреден електронски контролер
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm 0°C (W)2 110
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm -20°C (W)1 050
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm 0°C (W)1 550
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm -20°C (W)711
Капацитет на ладање на струја (W)1 200
Капацитет на ладање на струја (W)540
  • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)1 800
  • Проток на воздух
    (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr690
  • Тежина
Ладилен Уред на Дизел и струја53 kg
Испарувач MXS 60015 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…