Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Viento 200 R134a

 

 

 

 

 

 

 

 

VIENTO е основен модел, единствен за патни единици дизајнирани за возила до 28 m3, панел комбе или куфер изолација. Viento нуди водечки светски перформанси од Carrier во лесна, едноставна и екстремно разноврсна единица. Viento е експерт во технологија за ладење, кое што е достапно за сите.

 • Сигурен
 • Едноставен
 • Разновидни
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm 0°C (W)1 990
Капацитет на ладење на дизел 2400 rpm -20°C (W)1 040
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm 0°C (W)1 490
Капацитет на ладење на дизел 1000 rpm -20°C (W)650
 • Капацитет на греење
Систем за греење 18°C/-18°C (W)1 000
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr760
 • Тежина
20 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…