Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1550 CITY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vector 1550 City овозможува ноќна испорака, ја подобрува удобноста на возачот и граѓаните, со стандардна инсталација.
Генерирајќи го нивото на бучава под 60 dB и има корист од стандардна инсталација, Vector 1550 City ги користи истите места за монтирање и отворот на предниот ѕид како стандардна приколка. Затоа, процесот на инсталација останува ист како и за другите единици од опсегот „Vector“, без да се бара специфична работа на шасијата/куфер.

 • Максимизирање на времетраењето
 • Заштита на робата
 • Обезбедување одржливост
 • Сертификат за звучност (60 dB звучен притисок при мала брзина) 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина 0°C (W)12 000
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина -20°C (W)8 150
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина 0°C (W)12  000
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина -20°C (W)6 700
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)12 500
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)7 050
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел со голема брзина 18°C/-18°C (W)8 800
Систем на греење на дизел со мала брзина 18°C/-18°C (W)5 000
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)5 000
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr4 600

Тежина
(Вклучувајќи на батерија)

751 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…