Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1950

 

 

 

 

 

 

 

 

Единицата Vector 1950 комбинира висок капацитет на ладење со флексибилна конфигурација на одделот. Совршено е за транспорт на чувствителни производи, интензивна дистрибуција, отвори на повеќе врати и мулти-температури со капацитет од 18 800 W. 

 

Единицата Vector 1950 е опремена со патентирана технологија Е-погон. Електричното постојано греење и уникатен концепт за истовремено ладење и греење овозможуваат максимална изведба во повеќе оддели.

  • Максимизирање на времетраењето
  • Заштита на робата
  • Обезбедување одржливост
  • Интензивна употреба 
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина 0°C (W)18 800
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина -20°C (W)10 100
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина 0°C (W)14 140
Капацитет на ладење на дизел со мала брзина -20°C (W)8 810
Капацитет на ладање на струја  0°C (W)15 400
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)9 100
  • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел со голема брзина 18°C/-18°C (W)9 000
Систем на греење на дизел со мала брзина 18°C/-18°C (W)5 200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)5 000
  • Проток на воздух
(AMCA 21085) m3/hr5 700
  • Тежина (вклучивајќи батерија )
Тежина (кг)882 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…