Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1950 MT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vector 1950 MT комбинира висок капацитет на ладење со флексибилна конфигурација на одделот. Совршен е за транспорт на чувствителни производи, интензивна дистрибуција, отвори на повеќе врати и мулти-температури со капацитет од 18 600 W. Тоа е најдобриот избор за моќно ладење, комбинирајќи висок капацитет со широк спектар на испарувачи.

 • Контрола на повеќе зони
 • Ладење со високи перформанси
 • Голем избор на испарувачи
 • Градска верзија
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 ПринципMVS 700 MVS 1100 MVS 2200 MVD 1100 MVD 2200 
Номин.  капацитет

 

(-20°C/30°C) (W) 

9 800 9 800 9 800 9 800 9 800 9 800 
Капацитет на ладење на дизел  0°C (W) 18 200 6 980 10 210 13 940 10 150 15 740 
Капацитет на ладење на дизел  -20°C (W) 9 410 4 060 5 670 7 630 5 560 8 030 
Капацитет на ладање на струја  0°C (W) 15 340 5 950 9 780 13 190 9 720 14 630 
Капацитет на ладање на струја  -20°C (W) 9 080 4 060 5 370 6 970 5 420 7 840 
 • Капацитет на греење
 ПринципMVS 700 MVS 1100 MVS 2200 MVD 1100 MVD 2200 
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W) 9 500 3 000 4 500 7 500 6 000 7 500 
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W) 8 840 3 000 4 500 7 500 6 000 7 500 
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 ПринципMVS 700 MVS 1100 MVS 2200 MVD 1100 MVD 2200 
(AMCA 21 085) m3/hr 5 700 1 035 2 075 3 500 2 305 3 805 
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
S верзија (Стандардна)945 kg 103 dB 
T верзија (низок шум)951 kg 101 dB 

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…