Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1950 MT City

 

 

 

 

 

 

 

Vector 1950 МТ City ги нуди истите придобивки како Vector 1550 City за транспортери, малопродавачи, бодибилдери, возачи и општата популација, овозможувајќи ноќни испораки и надминување на многу од предизвиците на дистрибуција во урбани или чувствителни области, особено во однос на ефикасен синџир на снабдување, бучава, сообраќаен метеж, безбедност на патиштата и загадување.

  • Максимизирање на времетраењето
  • Заштита на робата
  • Голем избор на испарувачи
  • Обезбедување одржливост
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 ПринципMVS 700MVS 1100MVS  2200MVD 1100MVD 2200
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)14 5006 84010 07013 90010 86014 930
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)9 1004 3705 7407 4706 2108 130
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)13 7005 5509 44013 35010 16013 650
Капацитет на ладање на струја -20°C9 4503 9905 4707 2605 8807 580
  • Проток на воздух (Работа со голема брзина на моторот)
 Принцип MVS 700 MVS 1100 MVS 2200 MVD 1100 MVD 2200 
(AMCA 21 085) m3/hr 6 160 1 120 2 115 3 620 2 360 3 930 

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…