Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1950 E MT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vector 1950 E MT е мулти-температурна верзија на ладење на привлечна приколка. Овозможува излез со висок капацитет од 9 000 W, овозможува конфигурација на повеќе кутии за транспорт на најчувствителните производи во различни оддели.

 • Максимизирање на времетраењето
 • Заштита на карго
 • Обезбедување одржливост
 • Само употреба во мирување
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)15 400
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)9 100
 • Капацитет на греење
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)5 800
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr4 800

Тежина
(Вклучувајќи батерија)

R верзија623 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…