Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Vector 1350

Единицата Vector 1350 ја комбинира едноставноста на технологијата управувана од ременот и ефикасноста на патентираната електрична технологија. Наменето за долг превоз со оптимизиран капацитет од 12 700 W, единицата Vector 1350 е исто така достапна во Stand-by верзија. 

Моторот има компресор и генератор за напојување на системот за вентилација. Електричните вентилатори го намалуваат бројот на ремени значително подобрувајќи ја сигурноста, додека оптимизираниот капацитет овозможува намален мотор од 1,1 L, постигнувајќи значителна заштеда на гориво. 

 • Заштедна на гориво
 • Лесен за сервисирање
 • Издржлив на долги патишта
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C13 112 W
Капацитет на ладење на дизел -20°C8 304 W
Капацитет на ладање на струја 0°C7998 W
Капацитет на ладање на струја -20°C7 614 W
Капацитет на ладење на дизел со голема брзина 18°C/-18°C9 300 W
Капацитет на ладање на струја

 

18°C/-18°C

5 100 W
 • Проток на воздух
  (Со голема брзина на работа на моторот 1750 круг / мин)
(AMCA 21085) m3/hr5 433
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
R (дизел верзија)645 кг
S (дизел и струја верзија)690 кг
T (нозок шум верзија)698 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…