Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 950 U

 

 

Компактна долна единица за камиони Дизел, комбинирајќи големи капацитети за ладење со робусна сигурност.

Ладилниот уред  SUPRA 950 U постигнува супериорно контролирање и точна контрола на температурата на сите поставени точки. Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независен од брзината на моторот. 

 • Високо отпорен на влажностзагадување и прашина
 • Исклучителна сигурност
 • Операција со низок шум
 • Екстра рамен испарувач 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)10 600
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)6 205
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)7 430
Капацитет на ладање на струја-20°C (W)5 500
 • Капацитет на греење
ИспарувачMTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 200
Систем на греење на струја 18/-184 2704 3204 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr2 250
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
В верзија (дизел и струја)437 кг
Т верзија (низок шум)440 кг
X верзија (тивка)445 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација