Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 850 U

 

 

 

 

 

Компактна долна единица за камиони Дизел, комбинирајќи големи капацитети за ладење со силна сигурност.

Развиен за дистрибуција на околини со повеќе отвори на врати, потпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA 850 U во вашата предизвикувачка операција. Опсегот SUPRA постигнува супериорно точна контрола на температурата на сите поставени точки. Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независен од брзината на моторот. 

 • Високо отпорен на влажностзагадување и прашина
 • Исклучителна сигурност
 • Операција со низок шум
 • Екстра рамен испарувач
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)7 690
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)4 600
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)6 550
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 975
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C3 360
Систем на греење на струја 18°C/-18°C1 765
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr2 840
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
S верзија (Стандардна)453 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација