Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 850 MT

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPRA 850MT нуди целосна флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да се прилагоди на големите барања за конфигурација.

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на врати, потпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA во вашата предизвикувачка операција.

  • Исклучителни карактеристики на изведба
  • Висока сигурност
  • Подобрена достапност на услугата
  • Ладилен капацитет
    (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C), Номинален капацитет на 4250 W
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 4006 1206 615
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)2 9753 7054 075
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 0905 6505 845
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)2 8753 5303 880
  • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)2 9853 4253 645
Систем на греење на струја 18°C/-18°C(W)2 9253 3203 530
  • Проток на воздух, при работа со голема брзина на моторот
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 400

Тежина

вклучувајќи батерија

S верзија (Standard)443 kg
T верзија (Low noise)446 kg
X верзија (Silent)448 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација