Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 750 SW

 

 

Оваа единица е специјално дизајнирана за апликации на кабина, како што се користи во железнички / патен комбиниран транспорт.

Опсегот SUPRA постигнува супериорно контролирање на влечење и точна контрола на температурата на сите поставени точки. Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независен од брзината на моторот.

 • Единица за пониски димензии
 • Максимална достапност на компонентата
 • Исклучителна сигурност и перформанси на SUPRA
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)6 780
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 750
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 920
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 120
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)2 170
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)1 205
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr2 140
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
Т верзија (низок шум)442 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација