Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 750 MT

SUPRA 750 MT нуди целосна флексибилност за испораки 

со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да се прилагоди на големите барања за конфигурација.

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на вратипотпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA во вашата предизвикувачка операција.

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)4 2205 7706 200
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)2 6503 3003 670
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)4 2105 3205 620
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)2 5103 090>3 490
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C2 9403 1203 300
Систем на греење на струја 18°C/-18°C2 8553 0803 275
 • Проток на воздух, при работа со голема брзина на моторот
 MTS 700MTS 1100MTS 1450
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 400
 • Тежина

  вклучувајќи батерија

S верзија (Standard)411 kg
T верзија (Low noise)414 kg
X верзија (Silent)419 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација