Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 450

 

 

 

 

 

 

 

 

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на вратипотпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA 

во вашата предизвикувачка операција.
Опсегот SUPRA постигнува супериорно контролирање на влечење

и точна контрола на температурата на сите поставени точки

Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи 

со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух 

независен од брзината на моторот

Достапно во повеќе температури низ целиот опсег, SUPRA нуди засилена заштита на оптоварување за сите апликации за камиони. 

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)4 365
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)2 515
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)3 810
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)2 240
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)1 520
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)775
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr1 590

Тежина
(Вклучувајќи батерија)

S верзија (Standard)340 kg
T верзија (Low noise)343 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација