Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1250 MT

 

 

 

 

 

 

 

Тотална флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да се прилагоди на големите барања за конфигурација.

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на врати, потпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA 1250 МТ во вашата предизвикувачка операција.

Опсегот SUPRA постигнува супериорно контролирање на точна контрола на температурата на сите поставени точки. Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух независен од брзината на моторот.

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата
 • Голем избор на испарувачи
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
ИспарувачMTS 700 MTS 1100 MTS 1450 MTS 2200 MTD 1450 MTD 2200 
Номинален капацитет (-20°C/30°C) (W) 3 400 5 000 5 700 7 200 5 600 11 400 
Капацитет на моќност на моторот 0°C (W) 7 200 8 550 9 500 10 500 8 950 11 400 
Капацитет на моќност на моторот -20°C (W) 3 400 5 000 5 700 5 850 5 600 6 300 
Капацитет на електричен мотор 0°C (W) 5 900 8 100 8 900 9 600 8 000 10 000 
Капацитет на електричен мотор  -20°C (W) 3 200 4 800 5 350 5 450 5 350 5 950 
 •  Капацитет на греење
 MTS 700 MTS 1100 MTS 1450 MTS 2200 MTD 1450 MTD 2200 
Дизел голема брзина 18°C/-18°C (W) 4 680 4 710 4 890 5 200 4 890 5 200 
Во мирување18°C/-18°C (W) 4 270 4 320 4 530 4 770 4 530 4 770 
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700 MTS 1100 MTS 1450 MTS 2200 MTD 1450 MTD 2200 
(AMCA 21085) m3/hr 1 100 2 100 2 400 3 500 2 350 3 600 
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
С верзија 586 кг 

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација