Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1250 MT Silent

 

 

 

 

 

 

 

SUPRA 1250MT Silent нуди целосна флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да се прилагоди на големите барања за конфигурација. Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на врати, потпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA во вашата предизвикувачка операција.
Опсегот SUPRA постигнува супериорно контролирање на влечење иточна контрола на температурата на  сите поставени точки. Оваа изведба е поддржана од  голем спектар на испарувачи со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух  независен од брзината на моторот. 

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата
 • Лесен за користење
 • Голем избор на испарувачи
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 • Номинален капацитет на -20 / 30 ° c: 6670 W
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 8008 2009 0009 5508 95010 100
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 4004 9505 3005 6005 4005 850
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 7507 8008 4508 8008 3008 800
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 1004 7504 9505 3505 1005 400
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 2004 8905  200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)4 2704 3204 5304 7704 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 4003 5002 3503 600
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
X верзија (Silent)590 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација