Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1250 MT City

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPRA 1250 MT City е тивко решение (Piek) за сите ваши потреби за дистрибуција.

SUPRA 1250 MT City нуди целосна флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенки испарувачи кои можат да бидат прилагодени на големите барања за конфигурација. Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на врати.

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата
 • Голем избор на испарувачи 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 • Номинален капацитет на -20/30°C : 6450 W
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 7507 7508 3509 3008 8509 550
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 5504 6505 1505 1505 1005 300
Дизел режим PIEK  0°C (W)5 4006 8007 0207 5107 3407 620
Дизел режим PIEK-20°C (W)3 2904 1804 5704 5104 4004 210
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 7007 7008 3009 1508 7009 400
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 5004 6005 2005 2005 1005 400
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 2004 8905 200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)4 2704 3204 5304 7704 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 3653 5002 3503 600
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
City верзија535 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација