Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1250 City

 

 

 

 

 

 

 

Проширен со три модели со висок капацитет, опсегот Supra 

е достапен до 12 000 W.
Тивко решение ( Piek) за сите ваши потреби за дистрибуција.
SUPRA City за екстремни перформанси на низок шум за ладилни камиони.
SUPRA 1250 City е тивко решение (Piek) за сите ваши потреби за дистрибуција. Тој нуди целосна флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенки испарувачи кои можат да се прилагодат на големите барања за конфигурација.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)10 200
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)6 200
Дизел режим PIEK 0°C (W)8 300
Дизел режим PIEK -20°C (W)5 200
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)9 800
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 850
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 120
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)2 350
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr3 350

Тежина
(Вклучувајќи батерија)

City верзија644 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација