Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1150

 

Висок капацитет

Проширен со три модели со висок капацитет, опсегот Supra е достапен до 

12 000 W. Новите вентилатори го зголемуваат протокот на воздух за 24% за брзо закрепнување на температурата и подобро управување со воздухот. Употребата на кондензатор од 7 мм и помал компресор ја подобрува ефикасноста на единиците благодарение на намалената потрошувачка 

на гориво по испорачан вати.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење
  • Ладилен капацитет
   (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
  Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)10 500
  Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)6 350
  Капацитет на ладање на струја 0°C (W)8 900
  Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 400
  • Капацитет на греење
  Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 720
  Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)2 740
  • Проток на воздух
   (Работа со голема брзина на моторот)
  (AMCA 21085) m3/hr3 350
  • Тежина
   (Вклучувајќи батерија)
  S vверзија (Стандардна)626  кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

 Авторизиран сервис центар

Ретест станица

FRC и фарма сертификат

Овластен претставник

 Авторизиран сервис центар

Зошто МАНИ ДООЕЛ

Контакт

Локација