Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1150 U MT

 

 

 

 

Екстремно моќна погонска единица за дизел камиони што комбинира висока флексибилност за испораки со повеќе производи со робусна сигурност.

Развиени за дистрибутивни средини со повеќе отвори на врати, потпирајте се на неспоредливата изведба на опсегот SUPRA 1150 U MT во вашата предизвикувачка операција.

 

 • Тотална флексибилност за испораки со повеќе производи
 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Докажана сигурност
 • Лесна инсталација и пристап
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 7507 9508 8509 730
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 3404 5704 9505 230
Дизел капацитет со голема брзина3340457049505230
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 7707 9008 5309 330
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 5204 5504 8105 170
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)4 2704 3204 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 4003 500
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
Т верзија (Стандардна)566 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација