Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1150 Silent

 

 

 

 

 

 

 

 

Опсегот SUPRA постигнува супериорно контролирање на влечење и точна 

контрола на температурата на сите поставени точки. 

Оваа изведба е поддржана од голем спектар на испарувачи 

со електрични вентилатори кои обезбедуваат постојан проток на воздух 

независен од брзината на моторот. Достапно во повеќе температури 

низ целиот опсег, SUPRA нуди засилена заштита за оптоварување за сите апликации за камиони.

Проширен со три модели со висок капацитет, опсегот Supra е достапен до 

12 000 W. Новите вентилатори го големуваат протокот на воздух за 24% за брзо закрепнување на температурата и подобрување на управувањето со возухот. Употребата на кондензаторот од 7mm и помал компресор ја подобрува ефикасноста на единиците благодарение на намалената потрошувачка на гориво по испорачани вати.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)9 600
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)6 100
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)7 900
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 250
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 550
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)2 650
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr3 350
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
X верзија (Silent)630 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација