Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1150 MT

 

 

 

 

 

 

 

 

Тотална флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да се прилагоди на големите барања за конфигурација.

 

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата
 • Голем избор на испарувачи 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Номинален капацитет (-20°C/30°C) (W)6 4506 4506 4506 4506 4506 450
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 3007 8509 30010 0008 95010 750
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 3004 5505 2005 6005 1005 500
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 3507 2008 3009 0008 0009 450
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 1004 3504 6004 7004 5004 650
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 2004 8905 200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)4 2704 3204 5304 7704 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 4003 5002 3503 600
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
В верзија (Стандардна)576 кг

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација