Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1150 MT Silent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPRA 1150 MT Silent нуди целосна флексибилност за испораки со повеќе производи со ултра-тенок испарувач што може да биде прилагодени на вашите барања.

 

 • Исклучителни карактеристики на изведба
 • Висока сигурност
 • Подобрена достапност на услугата
 • Голем избор на испарувачи 
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
 • Номинален капацитет на -20/30 :  6170
 MTS 700MTS 1100MTS 1450 MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Номинален капацитет (-20°C /30°C) (W)617061706170 617061706 170
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)5 6007 5508 700 8 9509 1508 850
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)3 4004 5505 050 5 0504 7505 350
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)5 4507 2008 100 7 9008 1007 900
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)3 2504 2504 500 4 5504 2504 650
 • Капацитет на греење
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)4 6804 7104 8905 2004 8905 200
Систем на греење на струја 18°C/-18°C (W)4 2704 3204 5304 7704 5304 770
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
 MTS 700MTS 1100MTS 1450MTS 2200MTD 1450MTD 2200
(AMCA 21085) m3/hr1 1002 1002 4003 5002 3503 600
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
X верзија (Silent)580 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација