Климент Охридски 105

Струмица

+389 034 330 695

Закажете сервис

Пон - Саб: 8:00 - 16:00

Ве очекуваме

Supra 1050 Silent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Supra 1050 Silent- проширен со три модели со висок капацитет, опсегот Supra е достапен до 12 000 W.

Новите вентилатори го зголемуваат протокот на воздух за 24% за брзо постигнување на температурата и подобро управување со воздухот. Употребата на кондензаторот од 7mm и помал компресор ја подобрува ефикасноста на единицата и благодарение на тоа ја намалува потрошувачка на гориво по испорачани вати.

 • Постојан проток на воздухот на испарувачот
 • Цврст дизајн
 • Висока сигурност
 • Екстремни можности со низок шум
 • Високи перформанси за ладење
 • Ладилен капацитет
  (Систем за ладење под A.T.P. Услови на амбиент од 30 ° C)
Капацитет на ладење на дизел 0°C (W)8 800
Капацитет на ладење на дизел -20°C (W)5 500
Капацитет на ладање на струја 0°C (W)7 800
Капацитет на ладање на струја -20°C (W)5 000
 • Капацитет на греење
Систем на греење на дизел 18°C/-18°C (W)3 410
Систем на греење на струја  18°C/-18°C (W)2 450
 • Проток на воздух
  (Работа со голема брзина на моторот)
(AMCA 21085) m3/hr3 350
 • Тежина
  (Вклучувајќи батерија)
X верзија (Silent)621 kg

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ

Мани сервис е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина…

Зошто МАНИ СЕРВИС

Контакт

Локација